måndag 22 januari 2007

Hänt i helgen då?

Jorå...

1. Fredag kväll: Let´s Dance med Mårten Andersson. Vilken läckerbit!

2. Lördag: Körde Mazdan ner till Simrishamn i ömsom snö ömsom regn. Det började fint och bra med torra vägbanor. Efter Osby tog det roliga slut och det började snöa. Vägarna var snorhala och vi puttrade fram i 60km/h. Det lilla helvete varade ungefär fram till Kristianstad där det började regna. Därefter regnade det heeela vägen ner till Simrishamn, även vid Brösarps backar där det blev kisspaus. Samma sak hände på vägen hem, fast då var det snö hela vägen upp till Växjö. Men det bästa är att nu vet sambon vad jag menar när jag vill åka till Österlen!!! I slutet av april blir det en tur nedåt igen och då blommar alla äppelträden! :)

3. Söndag: Städa hela långa dagen fram till kl. 17 då det blev en springtur runt Växjö på asfalt/grus. Mer om det senare. Men det gick bra ialla fall och nu tror jag att jag kan komma igång med träningen ordentligt i veckan.

Helgens stora plus: Vi har köpt luftfuktare till sovrummet efter att ha mätt upp 26% luftfuktighet där samt i datorrummet. Rekommenderat: 30-40%...

Inga kommentarer: