torsdag 31 maj 2007

Muskulös Linda Bengtzing?


Min sambo prenumererar på Body och jag höll på att smälla av i går när senaste numret dök upp i brevlådan. Vid första anblicken såg det nämligen ut som om en betydligt mer muskulös än vanligt Linda Bengtzing var på omslaget. Nog för att hon är med i många skvallertidningar, men Body hade ändå varit droppen. :D
Bild: Body

6 kommentarer:

Anonym sa...

ja, nu när du säger det så kanske de var lite lika... vad tyckte du om bilderna inne i tidningen då på alla brudar....? jag gillade dem....inte

Anonym sa...

Cizzi:

Jag har inte öppnat tidningen ännu, utan bara kollat på omslaget. Body har ju alltid ett sommarreportage med lättklädda brudar (vissa mer muskulösare än andra), men jag brukar tycka att det är snygga bilder på snygga tjejer. Men som sagt, jag kanske ändrar uppfattning när jag ser bilderna i den här tidningen. Spännande!

Anonym sa...

Linda Bengtzing är lite kort men snygg, det tycker jag inte hon på bilden är direkt

Anonym sa...

DTK:

Och dessutom är Linda Bengtzing västgöta, precis som jag, och det smäller mycket högre! ;) Damen på bilden är från Danmark.

Anonym sa...

Det är bara det att Linda är ju typ lika vältränad som den där tjejen. Lindas mage är nog mer vältränad. Har du sett den så förstår du vad jag menar. Även i armbrytning tror jag seriöst att Linda tar den där tjejen.

Nannis sa...

Snoop: Eller hur?! :D