måndag 23 april 2007

Nyser och snyter mig om vartannat

Så var pollensäsongen i gång på allvar och rätta mig om jag har fel, men visst känns det som det är värre än vanligt? Jag brukar aldrig ha problem så här tidigt på året, utan snarare framför midsommar. Mina ögon rinner, halsen kliar och jag nyser stup i kvarten. Äntligen har jag fått mina Aerius ialla fall, jag var nere på apoteket på lunchen och hämtade ut de små Viagraliknande pillren.

Helgen spenderades mestadels inomhus, packandes ner vinterkläder och annat i flyttlådor. Det är lika bra att börja i tid liksom. Jag lyckades lura ut D en sväng i skogen i går också! Han brukar vara svårlockad vanligtvis. Jag sprang en nätt liten runda på 5 km och försökte vänja mig vid de nya skorna. Jag tycker att de känns lite tyngre än de gamla, men det kanske bara är en vanesak?

Jag lyckades även att låsa in nycklarna i bilen när jag var iväg för att handla lite middag på kvällen. Precis när jag slog igen dörren slog det mig: Nycklarna! Och där stod jag utan mobiltelefon. Jag är nog världens sämsta på att ha med mig telefonen. Jag har ingen rutin. Som tur är så bor vi ca 5 minuter ifrån affären så D fick ta en liten cykeltur bort med nycklarna. Jag fick låna telefon i affären så att jag kunde få räddning. Puh.

1 kommentar:

Anonym sa...

Aaaah. Aerius... Guds gåva till allergikern... Jag är också beroende av det lilla blå.