måndag 2 juli 2007

Marilyn Monroe och Jenna Jameson

Jag är i skriande behov av semesterlektyr, trots att jag har en hel trave böcker som bara väntar på att bli lästa. Jag slängde in en beställning på Adlibris så här på kvällskvisten medan jag väntar på att P&P-soppan ska koka klart och D bli klar med ugnsskurningen. Mr. Muscle loves the job I hate!

Efter att ha sett dokumentären om Marilyn Monroe som gick på TV i fredags kväll så blev jag oerhört fascinerad av henne, vilket jag faktiskt aldrig varit tidigare, och beställde därför helt resolut Blonde av Joyce Carol Oates. Därefter *viskar* blev jag tvungen att beställa How to make love like a Pornstar av Jenna Jameson. Jag har inga förväntningar på den här boken, men jag tycker att den verkar lite spännande. :D Olycksfågeln av Camilla Läckberg och Den Döende Dandyn av Mari Jungstedt slank också ner.

Nu är jag laddad inför Oslo-resan om några veckor.

Update: Haha. Snacka om att programmet Lyxfällan fungerar avskräckande. Jag är nog så långt ifrån shopoholic som man kan komma, men jag fick dåligt samvete och avbeställde hela pocketpaketet. Bättre att läsa ut de böcker man har först.